VELIKA PROMJENA

MEĐU ŠPILJE I VULKANE: Meghan i Harry opet razmišljaju o preseljenju

16.08.2021.
u 20:59

Samo nekoliko mjeseci nakon kraljevskog vjenčanja, čini se da su princ Harry i Meghan Markle već razmišljali o odlasku iz Ujedinjenog Kraljevstva

Princ Harry i Meghan Markle rano su znali da im život u Ujedinjenom Kraljevstvu neće dugo trajati. Davne 2018. godine, samo nekoliko mjeseci nakon vjenčanja, Sussexovi su došli na ideju da se presele na Novi Zeland, kaže Patsy Reddy, generalna guvernerka zemlje.

U nedavnom intervjuu, Reddy je otkrio da su je Harry i Meghan pitali o mogućnosti preseljenja kad se srela s njima tijekom njihove kraljevske turneje po Australiji i Novom Zelandu.

"Kad smo sjeli i popili piće, rekli su da mogu zamisliti život na ovakvom mjestu i pitali se mislimo li da je to teoretski moguće", rekla je za Associated Press. Rekla sam im da, naravno da je moguće, ali da bismo morali istražiti koje bi prilike ovdje imali. 

Reddy je rekla kako joj se čini da su Harry i Meghan voljeli "pristup otvorenom" na Novom Zelandu te da su imali dobra iskustva u interakciji s ljudima koji tamo žive. Osim toga svidjela im se priroda - jezera, more, vulkani, špilje i planinski vrhovi. Na kraju je, međutim, Reddy izjavila da su njihovi razgovori na tu temu ostali vrlo neformalni te da, očito, Sussexovi nisu na koncu krenuli u taj potez.

"Gledali su kako bi mogli odgajati svoju obitelj i očito su na temelju toga donijeli odluke",  rekla je. Navodno je jedan izvor kraljevske obitelji otkrio da je supružnicima žao što se nisu odlučili za Novi Zeland te da nije isključena mogućnost da se jednoga dana presele tamo. 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije