Mateo Kovačić ima dvije sestre koje se skrivaju od znatiželje javnosti, a jedna nevjerojatno podsjeća na njegovu suprugu Izabel

07.03.2024.
u 12:45

Mateo Kovačić u svom je životu okružen prelijepim ženama, a osim što njegova zanosna supruga Izabel krade pozornost, njegove lijepe sestre nešto su tajanstvenije.

Dok se u medijima uvijek piše o lijepoj supruzi našeg nogometaša Matea Kovačića Izabel Kovačić, rijetki znaju da Mateo ima i dvije predivne sestre koje se toliko ne vole isticati u javnosti.

Jelenu i Katarinu na prvu bi rijetko tko spojio, a dok jedna jako sliči našem nogometašu, drugu su uspoređivali sa zanosnom Izabel.

Iako ih gotovo nikad ne vidimo u javnosti, Jelena se 2018. godine udala za Davora Goluba, a fotografi su tada zabilježili kako je mladenka izgledala. Jelena i Davor vjenčali su se u crkvi svetog Antuna Padovanskog u Sesvetskim Selima, u kojoj su se sudbonosno da izrekli i Mateo i Izabel.

Na svadbi je bilo više od stotinu uzvanika, a par je ušao u crkvu s pjesmom ''Srce predajem ti''. Nakon obreda puštena su dva bijela goluba kao simbol vječne ljubavi i vjernosti. Fotografije možete vidjeti u našoj galeriji.

Druga sestra, Katarina, prilično je samozatajna, ali kad je 2022. godine viđena na Svjetskom prvenstvu, mnogi su istaknuli da je vrlo slična Izabel. Kako pišu domaći mediji, i ona je zauzeta te ima dečka Valentina.

Katarina je privukla pozornost na tribinama u Katru kad je bila uz bratovu suprugu Izabel i njihova sina Ivana.

Jelena i Katarina Kovačić prave su zvijezde na Instagramu, gdje svaka ima više od 10 tisuća pratitelja. Međutim, svoje profile drže zaključanima.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije