MULTITALENT

Mate Rimac postao glumac i snimio urnebesni video o guranju kroz život

Screenshot
05.08.2021.
u 18:02

- Mate moj ima sam ti ja prije 10 godina taj program za razvoj tih brzih auta i to... To su gledali ovi s Ferrarija to bi se svi tukli po svitu za to, a šta ćeš kad me nije imo tko progurat - kazao je Pere, a Mate spremno odgovorio: "Proguram te ja stari"

Nakon što je preuzeo Bugatti i predstavio Neveru Mate Rimac okušao se i u glumačkim vodama. Rimac je s prijateljem, glumcem Perom Eranovićem snimio kratki smiješni video, naravno na temu automobila, ali i guranja kroz život.

Eranović je objavio video na svom Facebook profilu, uz opis - Ne zna Rimac što su prepreke u životu.

Video možete pogledati OVDJE

-  Mate moj ima sam ti ja prije 10 godina taj program za razvoj tih brzih auta i to... To su gledali ovi s Ferrarija to bi se svi tukli po svitu za to, a šta ćeš kad me nije imo tko progurat - kazao je Pere, a Mate spremno odgovorio: "Proguram te ja stari".

Pere ga je na to začuđeno pogledao i kazao: -  Ti me proguraš? Aa nemam ti vrimena ja sad. 

Video je dobio puno pozitivnih komentara Perinih i Matinih prijatelja.

- Pere moj strašan si svaka čast majstore u tako kratkom skeču ti mene nasmiješ do suza, broj 1 si - napisao mu je jedan prijatelj. 

Podsjetimo, Mate se nedavno u Livnu vjenčao za dugododišnju djevojku Katarinu. Na svadbi za pamćenje pjevali su Bajaga i Instruktori i Zabranjeno pušenje. 

Ključne riječi

Komentara 1

PU
Pulchrum
17:24 06.08.2021.

Mate je naš najuspješniji biznismen, bez daljnjeg, ali ne mogu shvatiti da u srce hrvatskog mjesta u BiH, Livna, dovodi na svadbu pjevača, Bajagu, koji je svojevremeno podržavao četnike. Zar se stvarno morala svadba otvoriti sa srpskom pjesmom, kad znamo kakav zločin nad Hrvatima je u BiH učinjen od strane Srba. Gdje je tu sućut za čovjeka? Nije mi jasno i to vegetarijanstvo, na svadbi nije bilo mesa, što je New Age i dio hinduističke kulture, a ovamo se ženi u katoličkoj Crkvi? Mate, vrati se svojim korijenima, ne daj da te zavedu. Nije u "šoldima" sve

Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije