Večernji List - najnovije vijesti iz Bosne i Hercegovine, svijeta, sporta, kulture i showbiza
Naslovnica Showbiz

Martina Tomčić otkrila detalj koji o njoj nismo znali: ''Dvije godine sam živjela s časnim sestrama''

22. srpnja 2019. u 07:37 0 komentara 293 prikaza
Foto: Instagram
Pogledajte galeriju 1/2

Martina Tomčić u rubrici Novac emisije Informer govori o glazbi koju sluša u slobodno vrijeme, o tome kako je financirala studij, te otkriva je li rastrošna ili štedljiva.

Martina Tomčić Moskaljov za sebe voli reći da je mama, pa pjevačica, a kako sama kaže, većina je percipira kao TV lice. 

Martina je za Dnevnik.hr otkrila da više voli biti i na vozačkom mjestu osim ako je na vozačkom mjestu njezin suprug.

''Tada jedino pristajem biti na suvozačkome mjestu'', rekla je i dodala da joj je itekako važno koji automobil vozi. 

''Važna mi je prvenstveno sigurnost. Ja sam vjerna Nijemcu jer sam sklona općenito germanskim zemljama i živjela sam deset godina u Austriji, a i Nijemac i njegova zvijezda garantiraju sigurnost. Nisam jednom iskusila da je dosta bitno biti u kvalitetnom i sigurnom autu'', rekla je i otkrila da je prvi automobil koji je vozila bio Peugeot s lavićem 206.

Martina je dugo u javnom životu, što znači da je izložena i lijepim i ružnim stvarima i kritikama. Evo kako se nosi sa svime. 

''Moj muž uvijek kaže da je meni biti pet dana ti. Kroz cijelu svoju karijeru i školovanje sam se morala naučiti nositi s kritikom, ocjenjivanjem i odbijanjem. Ja sam načelno osoba koja je senzibilna, dakle, nisam baš imuna na ružne riječi, ali toliko sam se izvježbala i isprakticirala da ona poznata na jedno uho unutra na drugo van u mom slučaju zbilja funkcionira'', objasnila je. 

Kao i svakoj ženi, važno joj je kako je odjevena, ali joj je bitno i da odjeća koju nosi bude udobna i praktična. 

''U pravilu su to tako nekakve crne malo široke kombinacije, ali da se sad pretjerano opterećujem ne. Ono što volim su cipele i torbice. To bi bila moja mala ženska crta'', kaže . Voli podržati hrvatske dizajnere, pogotovo ako iza njih stoji kvaliteta. 

''Doista možemo reći u zadnje vrijeme da ima hrvatskih dizajnera u potpunosti na razini svjetskih'', zaključila je. 

Pitali su je i je li ikad bila zabrinuta za stanje svojih financija. 

''Kako da ne. Mislim da ne postoji čovjek koji nije prošao financijsku katarzu. Ja sam konkretno tada ’92., da bih uopće mogla boraviti u Austriji, našla smještaj u jednom samostanu časnih sestara kojima sam kao protuuslugu za smještaj i hranu davala satove pjevanja, klavira, držala sam im zbor i zapravo sebe obogatila za jednu iskustvo koje doista je malo kome omogućeno, a to je da živi dvije godine sa časnim sestrama'', prisjetila se. 

Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.