OTVORILA DUŠU

Martina Tomčić: 'Nisam idealna mama, griješila sam i prema djeci i natjecateljima u showu'

Martina Tomčić
Ivo Čagalj/PIxsell
31.05.2023.
u 18:17

Pjevačica i članica žirija Supertalenta na Instagramu je priznala kako se promijenila i da uči od djece.

Operna pjevačica i članica žirija Supertalenta Martina Tomčić (48) na Instagramu se osvrnula se na roditeljstvo i odgoj.

- Ovaj post nije posvećen mojoj djeci! Ovaj post posvećujem svima nama - roditeljima, profesorima, tetama, trenerima, učiteljima….Svima nama koji svakodnevno radimo i jesmo s djecom! Znam da je život sam po sebi težak i naporan te da postoje češće nego rjeđe trenuci kada nam djeca smetaju i idu na živce unatoč ogromnoj ljubavi koju osjećamo za njih…Ali, koliko često (ako uopće) zastanemo i promislimo kako mi tu djecu odgajamo?!? Što im svojim riječima i postupcima poručujemo? Koristimo li metodu zastrašivanja, ucjenjivanja, nametanja vlastitog mišljenja ne bi li sebi olakšali život i podredili njih sebi? Ili ipak dozvoljavamo sebi da ih promatramo i u skladu s vlastitim životnim spoznajama rastemo zajedno s njima - započela je pjevačica.
Martina je priznala i da se promijenila i da od djece također uči.

 

 

- Ja nisam ni idealna mama, ni idealan pedagog, niti sam se uvijek idealno obraćala djeci natjecateljima kao članica žirija. Griješila sam mnogo puta i ne mogu se zakleti da to neću ponoviti. No, sigurna sam da sam se promijenila i da se svakodnevno mijenjam uz pomoć svih tih malih učitelja koji me okružuju! Znamo li djeci reći: 'Oprosti, pogriješila sam'? Ili smo mi a priori u pravu, jer smo stariji? - dodala je.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije