'Nie decata'

Marko Bošnjak snimio hit na makedonskom jeziku

08.12.2016.
u 07:00

Marko Bošnjak, pobjednik “Pinkovih zvezdica” ima novi glazbeni spot koji je objavljen na YouTubeu. Spot je snimljen za pjesmu “Nie decata” koju je Marko snimio s najpopularnijim dječjim zborom u Makedoniji “Zlatno slavejče”.

Pjesmu je makedonska publika odlično prihvatila i već je postala hit na brojnim radijskim i TV postajama Makedonije.

Dimitar Atanasov, Filip Boraniev, Goran Boskovski i Julija Miova su snimatelji, a Filip Janev Kirjaku je snimao dronom, uz produkciju Bobana Apostolovskog.

Za montažu spota zadužen je Bobi Stoimenovski, a spot potpisuje Pikado creative collective 2016. Autor spota, teksta, glazbe i aranžmana za Markovu pjesmu je poznati makedonski glazbenik i tekstopisac Aleksandar Mitevski.

Mitevski je u izjavi za makedonske medije kazao kako mu je bilo zadovoljstvo raditi s Markom i kako se nada da će ova pjesma pronaći svoje slušatelje, ne samo u Makedoniji nego i šire.

Marko je tijekom pet dana svog boravka u Makedoniji imao tri nastupa u dvorani “Boris Trajkovski”, a za vrijeme boravka u Makedoniji u svom uredu primila ga je veleposlanica BiH u Makedoniji Lepa Babić i predsjednik Makedonije Georgi Ivanov.

Boban Josifofski, ravnatelj zbora “Zlatno slavejče” i direktor festivala zahvalio je Marku što je prihvatio suradnju na ovaj način ističući kako se nada da će prijateljstvo Marka, ovog zbora i publike u Makedoniji potrajati jako dugo.

- Jako sam zadovoljan spotom i pjesmom i nadam se da će se i publici svidjeti. Hvala svima koji su pomogli u realizaciji spota - poručuje Marko, koji o planovima za budućnost kaže da su mu prioriteti redovita kao i glazbena škola, a drugo što bude. 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije