Sprema se spektakl

Marko Bošnjak gost Miligrama u Mostaru

07.06.2016.
u 09:00

Najsjajnija Pinkova zvjezdica Marko Bošnjak bit će poseban gost na velikom koncertnom spektaklu popularne grupe Miligram, koji će se održati 19. lipnja na stadionu pod Bijelim brijegom u Mostaru, doznajemo od organizatora koncerta, piše Večernji list BiH.

Razlog više

Marko će, uz još neka iznenađenja, biti razlog više da publika u što većem broju dođe na ovaj veliki glazbeni događaj.

Miligram je pozvao Marka da im bude gost na mostarskom koncertu s obzirom na to da je on rođeni Mostarac i da ima veliki broj obožavatelja u Hercegovini, ali prije svega zato što ih je sve oduševio svojim sjajnim nastupima u showu Pinkove zvjezdice.

Uz to, vođa benda Miligram Aleksandar Milić Mili, imao je priliku uživo gledati Marka i na Večernjakovu pečatu, kad je cijeli auditorij oduševio izvedbom pjesme “Što te nema”, sad već pokojne Jadranke Stojaković.

Telefonsko glasovanje

Inače, izvedbom pjesme “Wicked Game” Chrisa Isaaka, Marko Bošnjak u prošli je petak osigurao ulazak u polufinale Pinkovih zvjezdica, plasiravši se među šesnaest najboljih izvođača.

Već u idući petak “čudo od djeteta” očekuje prvi nastup u emisiji uživo.

Za razliku od prethodnih nastupa, ovoga puta njegov nastup neće ocjenjivati stručni ocjenjivački sud, već publika u dvorani i ona pred malim ekranima.

Ispred svakog natjecatelja bit će broj na koji će se pozivom moći glasovati za svog favorita. Naravno, glasovat će se moći i gledateljstvo s područja Bosne i Hercegovine.

Ako je suditi po dosadašnjim nastupima, Marko Bošnjak je u najmanju ruku jedan od kandidata Pinkovih zvjezdica koji će se sigurno plasirati u finale, a vjerojatno i glavni favorit za ovogodišnjeg pobjednika. 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije