Vlasnik i osnivač Facebooka

Mark Zuckerberg i Priscilla čekaju još jednu kćer

Mark Zuckerberg
Facebook
10.03.2017.
u 09:06

Vlasnik i osnivač Facebooka, Mark Zuckerberg, čeka još jedno dijete sa suprugom Priscillom. Sretnu vijest objavio je na svojoj društvenoj mreži, gdje su ga 'obasuli' čestitkama.

- Priscilla i ja smo sretni što vam možemo reći da očekujemo još jednu kćer, napisao je u objavi na Facebooku.

Zasad nije otkrio hoće li koristiti porodiljni dopust kao što je učinio kada je njegova supruga Priscilla Chan rodila njihovu prvu kći. Slavni poduzetnik progovorio je i o strahovima koje su Priscilla i on imali nakon rođenja prve kćeri Maxime. 

- Kada je Priscilla saznala da je trudna, samo smo se nadali da je dijete zdravo. Želja nam je bila i da bude još jedna djevojčica. Ne mogu zamisliti ljepši dar našoj Max od toga da dobiva sestricu i jako smo sretni što će naša djeca imati jedno drugo - napisao je Zuckerberg koji je, kaže, odrastao s tri sestre koje su ga naučile da bude 'pametan i jak'. 

Markova supruga također ima dvije sestre, koje su, uz Priscillu, prva generacije njihove obitelji koje je završila fakultete. 

- Svi smo bolji ljudi zbog jakih žena u našim životima, sestara, majki i prijateljica. Jedva čekamo našu prinovu i dat ćemo sve od sebe da odgojimo još jednu snažnu ženu - zaključio je, prenosi 24sata.hr.  

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije