OBITELJSKO DRUŽENJE

Marijana Mikulić se s djecom sprema za Božić: 'Ulijepljeno pola kuhinje, mrve na sve strane, kaos'

Marijana Mikulić
Instagram
12.12.2023.
u 19:50

Sada je otkrila kako su ona i njeni sinovi ukrašavali kuću za Božić. Izrađivali su kućice od medenjaka, te su se družili.

Glumica Marijana Mikulić (41) na svojem Instagram profilu često dijeli detalje iz svog privatnog života. Marijana je tako nedavno otkrila da se njezina obitelj preselila u novi dom, često govori o svojim sinovima, ali je nedavno otkrila i kako njezin suprug odlazi u Njemačku na godinu dana. Marijana je tako ostala sama s trojicom dječaka te poslom kojim se bavi. 

Vikendom njezin suprug dolazi iz Njemačke, a ona često podijeli obiteljske  trenutke na svojim društvenim mrežama. Sada je otkrila kako su ona i njeni sinovi ukrašavali kuću za Božić. Izrađivali su kućice od medenjaka, te su se družili. 

"Ulijepljeno jutros pola kuhinje. Sve kvake sobnih vrata ljepljive. Djeca jučer skaču do plafona od količine polickanog šećera. Malo sam se trzala da uzmem i to sve ukrasim sama jer - mrve na sve strane, kaos, boja koja curi posvuda. (Priznajte, poznat vam je taj osjećaj)", napisala je i nastavila: "Ali kako su sretni bili, a i ja sam gledajući ih. Samo mira, ljubavi, i kako nam malo treba za radost i lijepo provedeno zajedničko vrijeme".

 

 

Inače, Marijanina obitelj nedavno se uselila u kuću koju su suprug Josip i ona kupiti te renovirali. Nakon toga je Josip odselio u Njemačku, točnije u Berlin gdje će provest godinu dana jer je dobio stipendiju zaklade Aleksander von Humboldt koja svake godine dodjeljuje stipendije stranim istraživačima koji žele provesti istraživanje u okviru neke od istraživačkih institucija u Njemačkoj. Dodajmo da je Marijana majka trojice sinova : Jakova, Andrije i Ivana. U posljednje vrijeme često dijeli detalje iz života sa sinovima te redovno objavi fotografiju kada njezin suprug dođe u Lijepu Našu. Tako je otkrila i kako ju je iznenadio za njihovu 18. godišnjicu braka.

- Kakvu čestitku mi je složio muž. Još da je ubo točne godine. Oduljilo se čovjeku. Mislio da je već 19 godina zaglavio. “Tek” smo punoljetni. 18 godina braka. Ali cijenim trud mužiću. Da kotrljamo zajedno još barem ovoliko. Živio ti meni - napisala je Marijana i podijelila dirljiv status koji joj je posvetio suprug. 

- Preživio nam, ljube, brak i prvu godinu punoljetnosti. S obzirom na to kakva je godina iza nas i što smo sve prošli, nazdravit ću ti još jednom. Hvala na ljubavi i strpljenju ustrajnosti i neizmjernoj energiji koju svakodnevno ulažeš u našu obitelj. Čudo si, Bogu dragom sam zahvalan da te imam, i, eto, možda izguramo i do 20. Sretna ti 19. godišnjica . napisao je Josip, a kako se Mikulić našalila, nije pogodio točno koju godinu braka slave. Isto tako, Marijana je priznala da je dobila i poklon i cvijeće.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije