ISPRIČALA DOJMOVE

Marijana Mikulić s obitelji uživala u Rimu: 'Vidimo se opet, sigurno'

Marijana Mikulić
Instagram
16.07.2023.
u 19:28

Marijana iz Rima već nekoliko dana objavljuje fotografije, a pored njih nađu se i različite obiteljske dogodovštine.

Glumica Marijana Mikulić (41) sa suprugom Josipom ima trojicu sinova, a sada je cijela obitelj otišla na odmor u Rim. Marijana iz Rima već nekoliko dana objavljuje fotografije, a pored njih nađu se i različite obiteljske dogodovštine. 

 

 

Prije nekoliko dana tako je otkrila kako je pozirala na Trgu svetog Marka, a potom i da su se njezina dva starija sina sukobila.

- Minutu prije sam razdvajala dva starija sina da se ne pokolju, pet minuta poslije ipak su to učinili, usred restorana – napisala je pored fotografije na kojoj je pozirala sama. 

Potom je objavila i fotografiju sa suprugom, pored koje je istaknula kako su njezini sinovi dobri fotografi.

- Je se svađaju non stop, je ne slušaju većinu vrimena, je pojedoše Italiju cijelu, al' brate što nas mali uslika – napisala je.

Zatim su uslijedile dvije obiteljske objave. Na prvoj se mogao vidjeti obiteljski selfie, a potom fotka u ogledalu.

- Zavjet je bio doći u ovu crkvu dok smo u Rimu. Josip je imao posla, pa sam dio vremena sama s klincima obilazila grad. Taj dan smo krenuli svi zajedno od fontane do Colosseuma, i putem skontamo-ma idemo kasnije do Colosseuma, idemo vidjeti sad gdje je crkva. Ukucamo u navigaciju i shvatimo da smo na trgu sv. Ignacija, ispred Crkve St. Ignatius of Loyola. Srce nam je stalo. Prvi put smo u obilasku Rima. Pojma nemamo gdje je što i u trenutku kada odlučimo promijeniti plan i potražiti crkvu shvatimo da stojimo pred njom. Čudesna crkva, i čudesno djelovanje St.Ignazia u našem životu zadnje vrijeme. Izrazi naših lice sve govore. Pozdravljamo Rim. Vidimo se opet, sigurno – poručila je, a fotografiju možete pogledati OVDJE.

 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije