UZELA VRIJEME ZA SEBE

Marijana Mikulić pokazala kako se opustila bez sinova: 'Evo sve me sram'

Marijana Mikulić
Instagram
12.12.2022.
u 21:17

- Kako mi je? Evo sve me sram koliko sam se uspjela isključiti i koliko mi je dobro. Mir, tišina, ne kuham, ne perem, krevet samo za mene… Sve se povremeno uštipnem. Svima želim bar ponekad ovako nešto! Živjeli! – napisala je glumica pored fotke.

Glumica Marijana Mikulić često na svojim društvenim mrežama dijeli fotografije i doživljaje iz obiteljskog života. Marijana s pratiteljima dijeli i one teške trenutke i one dobre detalje, a ne skriva ni koliko nekada može biti naporno biti majkom trojice dječaka.  Ovoga puta, glumica je otkrila kako je uzela malo vremena za sebe, što je dobila kao poklon za rođendan, za što je zahvalila nekoliko objava ranije suprugu Josipu, te se za vikend odlučila opustiti. Na fotografiji koju je objavila na Instagramu vidi se kako je uživala u obroku s čašom vina u ruci u udobnosti sobe.

- Kako mi je? Evo sve me sram koliko sam se uspjela isključiti i koliko mi je dobro.  Mir, tišina, ne kuham, ne perem, krevet samo za mene… Sve se povremeno uštipnem. Svima želim bar ponekad ovako nešto! Živjeli! – napisala je glumica pored.

U komentarima su joj mnogi uputili podršku. „Zaslužila si“, „Bravo“, Predivni ste“, pisali su.

- Treba se s vremena navrijeme isključiti i biti 'sebičan', misliti malo na sebe. Kad je mama sretna, svi su sretni. Uživaj! – poručila joj je jedna soba.

 

 

Inače, Marijana je dugi niz godina u braku s Josipom Mikulićem te zajedno imaju trojicu sinova: Ivana, Andriju i Jakova. Na društvenim mrežama često dijeli njihove uspjehe, a tako je nedavno otkrila i kako je njezin suprug dobio prestižnu stipendiju. Nakon toga je pokazala i kako su proslavili.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije