Dvije ljepotice

Marijana Batinić na fotki sa sestrom, nemoguće ih je razlikovati...

batinićke
29.05.2021.
u 11:06

Voditeljica Marijana Batinić (40) s pratiteljima na Instagramu podijelila je zajedničku fotografiju sa sestrom Karlom. 

"Sestra i ja smo i stilski potpuno različite", našalila se Marijana uz fotku na kojoj su njih dvije gotovo identične, što su primijetili i pratitelji. 

"Morala sam povećati fotku da vidim koja je koja. Baš ste ljepotice", napisala joj je glumica Lana Gojak Bajt. Komentarima su se pridružili i Nina Badrić, Barbara Kolar, Silvija Dvornik, i brojni drugi. 

Osim Karle, Marijana ima i 12 godina mlađeg brata Darka s kojim je prije nekoliko mjeseci objavila zajedničku fotografiju pored koje je otkrila neke detalje iz djetinjstva. 

"Nemam ja tri brata, nego jednog, a kao mali nikako nismo mogli naći zajednički jezik", započela je voditeljica ispod fotografije s bratom, a onda ispričala kako je to izgledalo odrastati s Darkom i Karlom.

"Kako ste se vi ponašali prema mlađoj braći i sestrama? Mojima baš i nije bilo med i mlijeko sa mnom. Više su se bojali starije sestre nego matere i oca", otkrila je Marijana i time nasmijala obožavatelje. 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije