u krugu obitelji

Marcelo Brozović oženio Silviju: Beba stiže na proljeće

Marcelo Brozović
Foto: Marko Lukunic/PIXSELL
1/2
24.12.2016.
u 13:43

Brozović se oženio za dugogodišnju djevojku Silviju u Velikoj Gorici. Obred je trajao 12 minuta, a nogometaš na slavlje nije pozvao suigrače

Dvadesetak gostiju dopratilo je pred matični ured u Velikoj Gorici nogometaša Marcela Brozovića (24) i njegovu djevojku Silviju Lihtar. Ceremonija sklapanja građanskog braka trajala je tek 12 minuta.

Igrač milanskog nogometnog kluba Inter u tajnosti se vjenčao s biologinjom. U vezi su četiri godine. Par je, doznajemo, skromno vjenčanje isplanirao u Milanu, čim su saznali da će u travnju iduće godine postati roditelji, piše 24sata.hr. 

Brozović je u elegantnom odijelu došetao pred gradsku vijećnicu. Silvija se ogrnula bijelim kaputom, a nosila je elegantnu vjenčanicu s pozlaćenim detaljima ispod koje joj se nazirao trudnički trbuščić. Samozatajni mladenci družili su se prije vjenčanja s roditeljima te djedovima i bakama koji su se posebno razveselili što su se Marcelo i Silvija oženili u gradu u kojemu su se upoznali i zaljubili. 

Svatovi su se počastili večerom nakon obreda. Nogometaševi suigrači nisu bili na svadbi, ali Brozović, kako se doznaje, planira napraviti veliku feštu u lipnju, kada se par namjerava vjenčati u crkvi.

Hrvatski nogometni reprezentativac sa svojom odabranicom živi u Milanu, a ona se zbog njega preselila u Italiju nakon što je diplomirala na Prirodoslovno-matematičkom fakultetu u Zagrebu. Upoznali su se u Velikoj Gorici, gdje je Brozović živio s obitelji, a Silvija u naselju Kobilić nedaleko od Velike Gorice. Dok je Marcelo igrao u Dinamu, par je nakratko prekinuo ljubavnu vezu.

- Lijepo nam je. Privukla me je izgledom. Stvarno je pametna - rekao je nogometaš o supruzi. Bivši Dinamov veznjak potpisao je za Inter u siječnju prošle godine uz odštetu od osam milijuna eura. U Velikoj Gorici živio je u obiteljskoj kući s mamom Sanjom, ocem Ivanom, sestrom Emom i bratom Patrickom.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije