NORMALNO ILI BOLESNO?

Manekenka objavila snimku na kojoj se dječak igra s njezinim grudima, javnost podijeljena

as
09.04.2017.
u 20:29

Kanadska manekenka Tillie Medlend podijelila je internet objavom snimke na kojoj se nećak igra njezinim grudima. Neki smatraju da je to posve neprimjereno i da ga ‘podučava zlostavljanju žena’, a drugi ne vide ništa čudno u tome da se bebe igraju grudima koje ionako doživljavaju kao svoj primarni izvor hrane, prenosi Net.hr

Neki od komentara koje je primila nakon objave videa su: ‘Odvratna si zato što ga nisi zaustavila. Da je to djevojčica koja pipa muškarca, bilo bi po svim vijestima. Ti si perverznjak!’. Drugi komentator je napisao: ‘Tebi treba ozbiljna pomoć jer si dopustila da se tako nešto dogodi. Uznemiren sam. Ti i njegovi roditelji trebate završiti u zatvoru’.

No, tu su i oni koji takve komentatore prozivaju perverznjacima jer uopće dovode dijete u seksualni kontekst kad se ono jednostavno igra grudima, koje nisu nužno seksualni objekt. A što vi mislite?  Smiju li se bebe igrati grudima svojih strina ili je to čista Sodoma i Gomora?

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije