podijelila dogodovštine iz svog doma

Maleni Bloom iznenadio i mamu: Po kući nosio kahlicu pa je udario s njom po glavi

Maja Šuput Tatarinov
Instagram
03.06.2023.
u 08:10

Glazbenica Maja Šuput Tatarinov (43) često s pratiteljima podijeli dogodovštine iz svog doma, a njezini obožavatelji najviše vole vidjeti preslatkog Blooma u svojim zgodama i nezgodama po kući. Jedna od takvih bila je i ova posljednja u kojoj je pjevačica pokazivala kahlicu koju joj sin koristi i s kojom se odvikavaju od pelena. 

U videu je snimala kako Bloom uzima kahlicu i nosi je okolo, a pjevačica nije očekivala da će joj ona potom završiti na glavi.

"Uzmi tutu, tutu, uzmi je! Bravoooo! Kuda ideš? Wooowww", govorila mu je Maja, a onda je Bloom iznenadio i majku. "Onda sam tu istu tutu dobila u glavu", otkrila je Maja.

Podsjetimo, prije nekoliko dana priznala je kako ne zna ništa o odvikavanju djeteta s pelena pa je zamolila i vjerne obožavateljice za pokoji savjet.

"Ne, ne, ne idemo opet na put iako vidim da naš putnik od jutra nosi svoj mali kofer, ne znajući da zapravo nosi svoju novu kahlicu. Da da, ovaj preslatki pingvin, naša je nada za odvikavanje s pelena i korak u život odraslih. Btw. savjeti dobrodošli jer nemam pojma kako se to radi", napisala je Maja uz objavu, a u komentarima je dobila brojne savjete. 

"Mi smo ga odvikli tako što mu je baka rekla da će dobiti novce ako se pokaka i popiški u wc i tako je krenulo. Kad je obavio nuždu morali smo ići po novce", "Vrlo jednostavno; skineš pelenu i ne vraćaš je više nikad. Strpljen-spašen, potraje nekada i tjednima", "Nema savjeta, bez forsiranja. Pratiti dijete", pisali su joj tada.

Inače, pjevačica se nakon dugo vremena ponovno se našla u voditeljskoj ulozi. Ovog puta Maja je uz kolegu Franu Ridjana vodila jednu humanitarnu manifestaciju na koju je stigla u upečatljivoj srebrnoj haljini s potpisom domaćeg modnog brenda Larie, iza kojeg stoji dizajnerica Marina Matić.

- Večeras nakon dugo vremena ponovo u ulozi voditeljice. U humanitarnoj akciji Rotary kluba Zagreb Ilica skupljamo novac za Franju Kalfića koji je u ranoj dobi obolio od leukemije te je postao prvo dijete kojem su transplantirana pluća u Hrvatskoj. Kako bi imao rehabilitaciju kakvu zaslužuje večeras svi zajedno u ovoj akciji - napisala je Maja u srijedu navečer na svom Instagramu uz nekoliko fotografija. 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije