U LOS ANGELESU

Makedonska glumica nestala prije mjesec dana pronađena je mrtva

Foto: Facebook
1/2
29.03.2018.
u 11:17

Adea Shabani nestala je prije mjesec dana iz svog doma u Los Angelesu, a policija je pronašla njeno tijelo 645 kilometara od njenog doma.

Policija u Kaliforniji pronašla je tijelo mlade žene, a ubrzo su potvrdili kako je riječ o tijelu 25-godišnje glumice Adee Shabani. 

Glumica rodom iz Makedonije nestala je prije mjesec dana iz svog doma u Los Angelesu, a njeno tijelo pronađeno je ovaj tjedan 645 kilometara od njenog doma, piše BBC. 

Policija je izvijestila kako su je identificirali po njenim tetovažama, a policija je za njeno ubojstvo sumnjičila njenog dečka Christophera Spotza. Adea je nestala 23. veljače i policija do prošlog tjedna nije imala nikakvih konkretnih tragova.

Tada je policija u potjeri za ukradenim automobilom ranila vozača. 

Bio je to upravo Christopher Spotz koji je tijekom policijske potjere presudio sam sebi i ubio se svojim pištoljem. Mlada glumica u Ameriku se doselila prije dvije godine u želji da ostvari karijeru u Hollywoodu. 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?