hrvatska pjevačica

Maja Šuput se ispričala, a pratitelji joj poručili: "Ne kradi muževe"

Foto: Instagram
1/2
09.06.2021.
u 19:26

Pjevačica Maja Šuput na svojem je Instagram profilu podijelila fotografiju sa srebrnim Vatrenim Vedranom Ćorlukom, a u opisu fotografije ispričala se njegovoj supruzi.

Pjevačica Maja Šuput na svojem je Instagram profilu objavila fotografiju s bivšim reprezentativcem Vedranom Ćorlukom, a u opisu se obratila njegovoj supruzi. 

"Oprosti, Franka što sam ti na kratko ukrala muža, al nema puno ljudi koje bih žicala fotku jer viceprvaci svijeta zaslužuju svaki naklon", poručila je Šuput svojoj kolegici Franki Batelić. 

Foto: Hrvatski hrvački savez

Dok su joj neki pratitelji pljeskali u komentarima, neki se nisu složili s njezinim potezom. "Majo, ne kradi muževe! Ti već imaš svog", poručila joj je jedna pratiteljica pokazujući emotikonima da se šali. 

Pjevačica na fotografiji nosi štikle, crne hlače i crni topić preko kojeg je odjenula kratku traper jaknu s dodatkom crvenog perja. Bivši reprezentativac bio je u opuštenom izdanju, u tamnim hlačama i bijeloj majici, a sportski sako i tenisice podudarali su se u boji.  Inače, naš srebrni reprezentativac u braku je s pjevačicom Batelić, a imaju i sina Viktora. 

Podsjetimo i da je Maja Šuput u ožujku rodila dječaka Blooma čije dogodovštine i fotografije često objavljuje na društvenim mrežama.

 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije