U BLAGDANSKOM RASPOLOŽENJU

Maja Šuput raznježila pratitelje novim fotografijama: 'Vi ste najljepša hrvatska obitelj'

Instagram
24.12.2021.
u 13:32

Pjevačica Maja Šuput (42) na društvenim je mrežama objavila blagdanske fotografije malenog Blooma koji ove godine slavi svoj prvi Božić. Bloom je pozirao u crvenoj kombinaciji s pletenim džemperom uz figure Orašara i drvene vlakiće.

Pjevačica Maja Šuput (42) na društvenim je mrežama objavila blagdanske fotografije malenog Blooma koji ove godine slavi svoj prvi Božić. Bloom je pozirao u crvenoj kombinaciji s pletenim džemperom uz figure Orašara i drvene vlakiće.

- Ho ho ho. Konačno sam dočekao i tu čaroliju prosinca i krećem sa slavljem jer sutra me čeka moj prvi Badnjak, a odmah nakon toga moj prvi Božić. Želim vam svima puno čarolije i ljubavi- napisala je Maja uz fotografije ispod koje su se ubrzo nanizali brojni komentari i lajkovi.

"Joj koliko sam sladak", "Pa on je med medeni", "Presladak je, sretan Božić", "Najslađa beba na svijetu", "Šećer mali", "Prekrasan Bloom", "Slatkiš mali", samo su neki od komentara.

Foto: Instagram

Na sam Badnjak ponovno je razveselila obožavatelje novim obiteljskim fotografijama s Bloomom u prvom planu. 

-Šaljemo vam zvijezdu najljepšeg sjaja 🌟 Šaljemo vam puno sreće bez kraja. Šaljemo vam ljubavlju ispunjen san 💞 I najljepše želje za Badnji dan - poručila je pjevačica u opisu nekoliko prigodnih fotografija. 

Foto: Instagram

"Predivni ste!", "Najljepša hrvatska obitelj", "Diiivni ste Tatarinovi! 💖 Bloom vas je malo zasjenio, ali ok", samo su neki od komentara ispod fotografije. 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije