NOVO DOSTIGNUĆE

Maja Šuput podijelila novosti s pratiteljima: 'Povijesni trenutak za našu malu obitelj'

instagram
02.12.2021.
u 19:20

Maja se nedavno pohvalila kako je njezin sin napunio osam mjeseci, a pratitelje je počastila njegovom novom fotografijom. - Ne znam kako je vrijeme proletjelo, imam osjećaj da sam jučer rodila, a danas buhtlica ima već 8 mjeseci - napisala je tada pjevačica.

Pjevačica Maja Šuput (42) na društvenim mrežama redovito dijeli trenutke iz privatnog života i novosti o sinčiću Bloomu. Nedavno se pohvalila kako je mališan napredan u igri s novim, preklopnim mobitelom, a sada je otkrila još jednu novost i dostignuće.

- Povijesni trenutak za našu malu obitelj je trebalo ovjekovječiti fotkom. Bloom prvi puta sjedi i klopa u hranilici. Njegovoj sreći sto je preuzeo kontrolu nema kraja. On se bas veseli hrani - napisala je Maja uz fotografije Blooma koje su oduševile njezine brojne pratitelje.

"Presladak", "Mali Bloom", "Slići ti jako", "Bloom je preslatko dijete", "Slatkiš", "Predivan", "Divan", "Bloomić je sve", pisali su pratitelji.

Foto: Instagram

Foto: Instagram

Maja se nedavno pohvalila kako je njezin sin napunio osam mjeseci, a pratitelje je počastila njegovom novom fotografijom.

- Ne znam kako je vrijeme proletjelo, imam osjećaj da sam jučer rodila, a danas buhtlica ima već 8 mjeseci - napisala je tada pjevačica.

Šuput inače ističe kako bi voljela da joj sin od tate naslijedi i dobar modni ukus, a maleni Bloom na pravom je putu da postane modna ikona.

- Najviše bih voljela da naslijedi radoholičarstvo koje imamo i muž i ja. Oboje volimo raditi i stvarati, to nam je najveće zadovoljstvo i mislim da ne bi mogao pokupiti gen da bude neradnik. Voljela bih da bude svjetski putnik i foodie i da uživa u hrani kao što i mi uživamo i da bude društveno stvorenje jer ja volim druženje s ljudima. Možda će zvučati smiješno, ali voljela bih da bude baš poput nas - rekla nam je Maja nedugo nakon što je u ožujku rodila sina.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije