OBJAVILA FOTKU

Maja Šuput otkrila kako izgleda kada se opusti kod kuće, te pokazala spavaću sobu

Instagram
08.01.2022.
u 19:25

Maja je držala čašu u ruci i pratila nogomet na velikom platnu. Lijepa pjevačica nije otkrila je li to njena spavaća soba, ali slične prizore je objavljivala na Instagramu i ranije. Prostrana soba uređena je vrlo pažljivo i pomalo minimalistički, te prevladavaju svijetle boje.

Pjevačica Maja Šuput (42) uzela je enkoliko dana odmora za sebe pa se nije javljala ni na društvenim mrežama. Ipak kao i mnogi, nije mogla dugo izdržati da nešto ne objavi pa je pokazala kako izgleda kada se opušta. 

Pozirala je u crnoj spavaćici s naramenicama i pokrivena crnim pokrivačem. Maja je držala čašu u ruci i pratila nogomet na velikom platnu.

Foto: Instagram

Lijepa pjevačica nije otkrila je li to njena spavaća soba, ali slične prizore je objavljivala na Instagramu i ranije. Prostrana soba uređena je vrlo pažljivo i pomalo minimalistički, te prevladavaju svijetle boje. 

''Movie day. Što da gledam? Sve sam pogledala. Ako netko ima pametan prijedlog, slušam'' napsiala je pjevačica uz objavu za koju je skupila preko 11.000 lajkova, a nizali su se komentari pratitelja koji su joj predlagali što da gleda. 

Inače, Šuput (42) oduvijek voli eksperimentirati s izgledom, a njezina najnovija promjena zapela je za oko brojnim obožavateljima koji su je zasuli komplimentima. Naime, Maja je na Instagramu objavila nekoliko fotografija nove frizure koja se, sudeći prema reakcijama, jako svidjela njezinim pratiteljima. Riječ je o popularnoj frizuri tzv. bob s laganim valovima.  

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije