UOČI NOVE GODINE

Maja Šuput odvažila se na promjenu izgleda, obožavatelji oduševljeni: 'Najljepša do sada'

29.12.2021.
u 17:08

- U Novu 2022. ulazim sa novom frizurom. Party friz spreman za party godine - poručila je Maja koja će goste u novogodišnjoj noći zabavljati u hotelu Olympia Sky u Vodicama.

Pjevačica Maja Šuput Tatarinov (42) oduvijek voli eksperimentirati s izgledom, a njezina najnovija promjena zapela je za oko brojnim obožavateljima koji su je zasuli komplimentima. Naime, Maja je na Instagramu objavila nekoliko fotografija nove frizure koja se, sudeći prema reakcijama, jako svidjela njezinim pratiteljima. Riječ je o popularnoj frizuri tzv. bob s laganim valovima.  

Foto: Instagram

- U Novu 2022. ulazim sa novom frizurom 💇‍♀️ Party friz spreman za party godine - poručila je Maja koja će goste u novogodišnjoj noći zabavljati u hotelu Olympia Sky u Vodicama.  

Ispod fotografije počeli su pljuštati komentari na novu frizuru. "Meni najljepša frizura do sada", "Predivna si", "Najljepša", "Odlično", "Super", nizali su se komentari.  

Pjevačica je nedavno otkrila i kako je izgledao Božić u njezinoj obitelji. Bili su to prvi blagdani njezina 9-mjesečnog sina Blooma. 

-  Bloom obožava šuškanje papira pa mu je najveća fora kad se poklon otvara, sadržaj je manje bitan. No, kako od prvog dana najviše reagira na Peppu Pig te se istinski veseli i smije tom crtiću, kupili smo mu plišance s likom tog praščića. Dobio je mnogo igračaka i od drugih ljudi - otkrila je Maja i dodala kako sina ne namjerava razmaziti skupocjenim darovima.  

- Ne idemo u smjeru da mu se poklanja nešto skupo i dizajnersko, jer on to niti razumije, niti je to smisao Božića - ispričala je Maja za Gloriju. 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije