UŽIVA NA ODMORU

Maja Šuput oduševila fotografijom u bijelom minijaturnom topu: 'Mamasita'

Instagram
18.02.2022.
u 20:21

Maja je pozirala u bijeloj kombinaciji koja se sastojala od minijaturnog topa i dugih hlača. Kombinaciji je dodala i bijelu ogrlicu od školjki, natikače i torbicu, a na fotografijma nije mogla sakriti osmijeh.

Pjevačica Maja Šuput Tatarinov (42) trenutno odmara u Meksiku, a društvo joj prave suprug Nenad i sin Bloom. Maja svakodnevno na društvenim mrežama pokazuje kako uživaju te pratitelje oduševljava fotografijama. Na Instagramu je tako nedavno objavila nekoliko svojih fotografija.

Maja je pozirala u bijeloj kombinaciji koja se sastojala od minijaturnog topa i dugih hlača. Kombinaciji je dodala i bijelu ogrlicu od školjki, natikače i torbicu. Na fotografijma lijepa pjevačica nije mogla sakriti osmijeh.

Foto: Instagram

"Mamasita", napisala je u opisu fotografija. U komentarima su joj pratitelji ostavljali emotikone vatre i srca te tako opisali koliko dobro izgleda.

Foto: Instagram

Inače, Maja je početkom mjeseca otišla na odmor, a njezinom sinu ovo je prvo prekooceansko putovanje. Lijepa pjevačica među svojim fotografijama i fotografijama Meksika, kojima oduševljava, pokazuje i kako se provodi njezin sin. Otkrila je i da je let prošao jako dobro. "Bloom je super uspješno riješio svoje prvo prekooceansko putovanje", napisala je tada pjevačica.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije