NA GAŽI

Maja Šuput objavila kako njezin Bloom ljubi domaću pjevačicu: 'Moj sin se opet malo zaljubio'

Maja Šuput Tatarinov
Instagram
11.02.2024.
u 20:27

Maleni Bloom ponovno je bio zvijezda večeri, a nije se propustio fotografirati s kolegama koji su nastupali uz Maju u subotu

Pjevačica Maja Šuput Tatarinov (44) povela je sina Blooma na još jednu svoju gažu. Naime, Maja je u subotu pjevala uz kolege Mladena Grdovića i Antoniju Šolu, a preslatki Bloom nije se propustio fotografirati s njima. 

A Šoli je ukrao i jedan poljubac. "Dok smo se mi svi sinoć grlili, moj sin se opet malo ljubio i zaljubio", napisala je Maja Šuput na svom Instagramu.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by majasuput (@majasuput)

 

"Bloom, ljubavi, pusa pusa pusa", odgovorila je u komentaru Šola. Na fotografiji se pjevačica i Bloom oboje smješkaju, a maleni Bloom je bio, kao i uvijek, neodoljivo odjeven pa ne čudi da su pratitelji komentirali da je on zvijezda večeri.

Podsjetimo, Maja je nedavno oduševila pratitelje gestom. Naime, ponovno je odlučila darovati Bloomovu odjeću, cipele, igrače, mlijeko i ostale potrepštine, a sve je otišlo na adresu samohranog oca.

''Dragi moji, evo natrpala sam jednu ozbiljnu vreću robe, ne može se ni dići koliko je teška, ima svega unutra. Ja sam se odlučila pokloniti odjeću ocu koji je na Korčuli ostao bez supruge sa četvero malodobne djece, od kojih je jedno dvomjesečna beba, kako ste mi i vi svi sugerirali. Jest da je moj Bloom malo veći, ali vjerujte mi da bebe rastu kao gljive. S obzirom na to da se radi o bebi od nekoliko mjeseci, stavila sam i hranu, malo Majushka kozmetike, posude, igračaka, ma svega. Samo nemam adresu tako da mi pošaljite adresu od gospodina s Korčule da mu mogu dostaviti. Evo, nadam se da smo svi zajedno napravili nešto pametno'', poručila je Maja u videu u kojemu je snimila svu odječu i ostalo što će mu poslati. 

Godine 2022. odlučila je stvari koje je njezin mezimac prerastao darovati jednoj bebi iz Ukrajine. Svoje je pratitelje oduševila snimkom na kojoj pakira odjeću za ukrajinsku bebu zajedno s Bloomom.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije