PONOSNA MAMA

Maja Šuput ima razloga za slavlje, a ponovno je pokazala i da ima veliko srce

17.12.2021.
u 15:15

Udomu pjevačice Maje Šuput (42) se slavi, budući da njen sin Bloom danas ima devet mjeseci. Maja je objavila nove fotografije preslatkog sina, ali i pokazala veliko srce, napisavši u objavi kako će darovati njegovu robicu.

- Bloom danas slavi 9 mjeseci. Najsretnijih i najljepših devet proslavit ćemo ponovno darivanjem robice koju je prerastao. Kao i svaki put do sada nadamo se da će otići u ruke bebe kojoj zaista treba ( size od 6-9 mj). Taman da nekom uljepšamo Božić, pišite do ponedjeljka pa šaljemo dobitniku. Šaljemo i najslađe puse  i idemo slaviti a vi pišite tko želi i kome treba - napisala je Maja. 

Pjevačica je nedavno za Story rekla kako su protekli mjeseci bili najzabavniji u njenom životu.

- Iako, zaista sam vodila jedan turbulentan, izrazito aktivan i nevjerojatno zabavan život, ali ovo je potpuno jedna druga vrsta i emocije i zabave i avanture. Nevjerojatno, zaista. Bloom je toliko zabavan, toliko dobro dijete i jedno zahvalno stvorenje da je s njim svaki dan baš komedija i uživancija - rekla je Maja.  Otkrila je da ju je uplašila situacija kad je bila trudna kad su svi mediji pratili svaki njezin korak.   - Zaista, nikad nisam vidjela da je netko nekome pratio trudnoću do te mjere kao mediji meni. S jedne strane ti je drago jer očigledno to publika želi čitati i nekako su svi bili nevjerojatno optimistični i slali dobre poruke. S druge strane me prepalo: 'Pa je li moguće da rađam dijete državi, a ne sebi?' - upitala se Maja i dodala kako se ne boji za Blooma jer oni paze na njega. 

- Na kraju dana ne moraš biti dijete poznatih roditelja da doživiš neki bullying, ili u školi, ili ne znam, u parkiću. Slušam o tome svaki dan. Nadam se da neće biti nekakvih problema, pogotovo ne zato što je dijete koje je od prvog dana bilo u medijima - ispričala je.  Priznala je da je dobivala negativne komentare na svojim fotografijama ili pak onim zajedničkim sa suprugom.   - Na kraju dana moj je profil otvoren, može zaista svaka, pod navodnim znacima budala napisati što hoće. To može biti netko tko me ne voli, naravno većina me ne poznaje, klinci i tako dalje. To rade non-stop svakome, većina njih nema uopće prave profile i guštaju u tome da pišu odvratne stvari - kazala je.

No, kada je u pitanju Bloom, kaže da više ne dobiva takve komentare jer sve riješi blokiranjem.  - Ja jednostavno ako je Instagram, ako je baš ružan komentar, pogrdan, neugodan, uvredljiv, nekad kad sam bila mlađa, onda sam to brisala, sad jednostavno blokiram ljude i ne dam da mi više ikad mogu nešto napisati osim dok ne otvore novi profil pa ih opet blokiram. Ne dozvoljavam da na tom mom profilu gdje te ja puštam u život, zaista ulažem puno u tu svoju priču i onda da ti dođeš kao da sam te pustila u kuću, a ti me vrijeđaš. Pa zašto bih ti ja to dozvolila? - rekla je Maja. 

 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije