Postalo je ozbiljno

Madonnu je sin blokirao na Instagramu

Madonna
04.01.2016.
u 17:13

Kraljica popa se s bivšim suprugom Guyem Ritchiejem bori za skrbništvo nad njihovim sinom Roccom. Borba se iz sudnice preselila na društvene mreže

Čini se da je Rocco (15) blokirao svoju majku Madonnu (57) na Instagramu te ona sada ne može gledati njegov profil. Ipak, svog oca Guya Ritchieja (47) i njegovu suprugu Jacqui Ainsley (34) ostavio je među svojim pratiteljima na toj društvenoj mreži.

- Nije dobar znak što je Rocco blokirao mamu na društvenoj mreži, pogotovo nakon svih glasina o tome kako ga je ona sramotila svojim objavama o njemu. Još je gore što je ostavio Guya i Jacqui među svojim pratiteljima, a i on prati njih. Ona se nada da je ovo samo tinejdžerska pobuna - rekao je izvor blizak obitelji za britanski The Sun.

Kako bi se oraspoložila, kraljica popa se druži s kćerkom Lourdes (19), s kojom je objavila i zajedničku fotografiju na Instagramu nakon što ju je Rocco blokirao.

Madonna se trenutačno s Guyem bori za skrbništvo nad Roccom.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije