tehnički problem

Madonnina turneja upada iz jednog problema u drugi

Madonna
22.12.2015.
u 16:35

Novi tehnički problemi na Madonninoj turneji 'Rebel Heart'. Naime, tijekom koncerta u Glasgowu, za vrijeme izvođenja hita 'Holiday', nestalo je električne energije

Novi tehnički problemi na Madonninoj turneji 'Rebel Heart'. Naime, tijekom koncerta u Glasgowu, za vrijeme izvođenja hita ‘Holiday’, nestalo je električne energije, što možete vidjeti na snimci ispod teksta. Kao i nedavni koncert u Manchesteru i ovaj u Glasgowu je počeo sa zakašnjenjem i trajao duže od najavljenog.

Madonna očito nije bila presretna novim tehničkim problemima pa je nakon koncerta na Instagramu napisala:

- Glasgow, nije gotovo dok nije gotovo. Ne pokušavajte utišati kraljicu. 

Organizatori su na prozivke odmah odgovorili da je dovod električne energije prekinuo Madonnin produkcijski tim, a ne oni.

- Madonna je izvela najavljene pjesme, a onda se odlučila vratiti s još jednom. U međuvremenu, njezin je produkcijski tim već isključio struju. To nije krivnja organizatora u dvorani - objavljeno je u lokalnim novinama dan poslije.

Prošli tjedan, Madonna je, na spomenutom koncertu u Manchesteru vrijeđala publiku koja je prosvjedovala zbog kašnjenja njezina koncerta.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije