TESTIRALA SE

Madonna šokirala fanove: 'Idem udisati koronazrak'

Foto: AFP
01.05.2020.
u 18:32

- Napravila sam test i saznala da imam antitijela koronavirusa - poručila je Madonna, pa se zatim odlučila provozati. Tada je dodala i da će tijekom vožnje duboko udisati "koronazrak".

Kraljica popa Madonna na Instagramu svakog dana vodi karantenske dnevnike u kojima tijekom dvominutnog videa opisuje sve što joj se događa. U posljednjem izdanju 61-godišnja pjevačica kazala je kako se testirala na COVID-19 te da su joj pronađena antitijela korone.

- Napravila sam test i saznala da imam antitijela koronavirusa - poručila je Madonna, pa se zatim odlučila provozati.  Tada je dodala i da će tijekom vožnje duboko udisati "koronazrak".

Foto: Profimedia

 

- Nadam se da sunce sija - nastavila je Madonna u snimci.  Svjetska zdravtsvena organizacija smatra da iako je osoba pozitivna na antitijela koronavirusa - to ne mora nužno značiti da je imuna na virus. Pjevačica je zato na ovaj način pokrenula lavinu komentara na Instagramu. 

Madonna je prošlog mjeseca objavila još jedan kontroverzni video u kojem je ležala u kadi i kupala se u mlijeku i ružinim laticama. Tada je kazala kako je COVID-19 "divan, jer izjednačava bogate i siromašne". Nakon bijesa javnosti, pjevačica je izbrisala video. 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije