ljetno osvježenje

Macao band premijerno prikazao spot za singl "Vodi Me"

21.07.2017.
u 11:04

Na službenoj facebook stranici Macao banda i na CroRec youtube kanalu premijerno je prikazan novi spot Macao banda. Bubnjar i frontman banda Tomislav Malete Tone kaže kako je "nakon uspješnih dueta s Joškom Čagaljom Jolom i Jozom Vučićem, te dueta s KUD Napredak s Kupresa i KUD Rudine iz Livna došao red da naši pjevači Ana i Jakov pokažu kako to izgleda u njihovoj zajedničkoj izvedbi".

- Riječ je o novom singlu "Vodi me", u izdanju Croatia Records, za koju tekst i glazbu potpisuje naš kolega i prijatelj Josip Joop, dok je za aranžman i produkciju zadužen naš dugogodišnji suradnik Leo Škaro u čijem studiju u Splitu se sve kuhalo i snimalo.
Pjesma govori o zaljubljenom paru koji je spreman napustiti sve i zbog ljubavi otići na kraj svijeta.

Spot za pjesmu se ovaj put snimao na Jadranu, točnije na Makarskoj rivijeri u gradovima Makarska i Baška voda. U Makarskoj se snimalo u poznatom cocktail bar i night clubu Makarana te u samom gradu, dok u Baškoj Vodi u elitnom beach baru Apollo. 
Spotom dominiraju kadrovi prelijepih djevojaka, plaže, mora i ljepote Makarske rivijere. Pjesma je pravo ljetno osvježenje pa je u tom stilu i sniman spot, rekao je Tomislav Maleta Tona. 

Snimanje je i ovoga puta povjereno talentiranom zagrebačkom redatelju Dariu Godiču te je snimano u 4K rezoluciji.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije