Ljubavni jadi

Macao band ima novi spot za pjesmu 'Bez ljubavi' u suradnji s Jozom Vučićem

macao_nnn_bih_24112015
25.11.2015.
u 06:30

Suradnja s Jozom Vučićem je bila odlična, a ulogu starijeg kolege odradio je bez premca - kazao je pjevač Macao banda Jakov Kasalo

Macao band je izdao novi spot za pjesmu "Bez ljubavi" koja se nalazi na albumu "Naša priča". Riječ je o suradnji s poznatim hercegovačkim pjevačem Jozom Vučićem. Radi se o dinamičnoj, ali tužnoj ljubavnoj pjesmi u kojoj mlađi kolega traži savjet od starijeg prijatelja jer ne vidi izlaz iz ljubavnog problema.

- Suradnja s Jozom je bila odlična, a ulogu starijeg kolege odradio je bez premca kako vokalno, tako i glumački - kazao je pjevač Jakov Kasalo. Cjelokupan spot sniman je na više lokacija u Livnu, Šuici i Međugorju, a glavna radnja se odvija na ranču "Lištanac". Redateljsku palicu preuzeo je mladi livnjak Marin Mamuza, a produkciju potpisuje foto "Marin" Livno.Jedan od najtraženijih bendova na ovim prostorima, sve popularniji Macao band iz Livna, ovih dana proslavio je 10. obljetnicu svog postojanja. 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije