na društvenim mrežama

Luka Nižetić izazvao pomutnju divnim fotografijama koje je snimio na bajkovitoj lokaciji

luka nižetić
Foto: Igor Soban/PIXSELL
1/2
14.01.2022.
u 20:01

Nižetić je objavio nekoliko zanimljivih fotografija s putovanja u Egipat gdje je u Sahari dočekao Novu godinu, a kao i obično komentari oduševljenih fanova nisu ni ovoga puta izostali.

Pjevač Luka Nižetić na društvenim mrežama ima veliki broj obožavatelja koji rado prate njegove prizore iz svakodnevice, a šarmantni Splićanin oduševio je fanove nevjerojatnim fotografijama koje je snimio u Egiptu.

Nižetić je objavio nekoliko zanimljivih fotografija s putovanja u Egipat gdje je u Sahari dočekao Novu godinu, a kao i obično komentari oduševljenih fanova nisu ni ovoga puta izostali.

Foto: Instagram

'Kako je bilo u Egiptu! Evo ovako!', napisao je Luka pored fotografija na kojima skače u bazen u kupaćima, piše Tportal.hr

'Uuu koje fotke', glasio je komentar Nevene Rendeli Vejzović, a komplimentima su ga počastili i drugi pratitelji.

Foto: Instagram

'Wow, stvarno odlične fotke', 'Fenomenalno', 'Dakle wooooow', Fotografu svaka čast!', samo su se redali komplimenti jedan za drugim.

U kratkom je roku za svoje objave dobio tisuće lajkova.

Luka je veliki ljubitelj putovanja pa je jesenas posjetio i Italiju i Grčku.

Inače, osim uspješne glazbene karijere, Nižetić se može pohvaliti i velikim uspjehom na gastro sceni. Naime, prošle godine svoje poslovanje odlučio je proširiti pa je uz bok svom postojećem i odlično uhodanom bistrou Fabrika u Komiži na Visu otvorio i pizza & bar Hum (naziv je dao po najvišem viškom brdu a nalazi se u nekadašnjoj staroj kavani iz 1906. godine u kojoj su se okupljale brojne generacije Komižana).

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije