intenzivni trening

Lopez u tajicama: Na treningu pokazala 'čelične' mišiće i guzu

Foto: Instagram
1/2
02.01.2018.
u 15:01

Početkom svake godine se osjećam posebno motivirano i želim nadmašiti prošlogodišnje ciljeve, kaže pjevačica i glumica.

Holivudska zvijezda Jennifer Lopez (48) pohvalila se kako je nakon novogodišnjeg dočeka odmah počela s intenzivnim treninzima u Los Angelesu. Društvo su joj pravili zaručnik, igrač bejzbola Alex Rodriguez (42) i njezin osobni trener, a vježbali su u teretani na otvorenom. 

- Početkom svake godine se osjećam posebno motivirano te želim nadmašiti prošlu godinu što se tiče ciljeva - kaže pjevačica i glumica, prenosi 24sata.hr.

Foto: Instagram/Wanda Nara

Iako 'korača' prema 50. godini, obožavatelji su je pohvalili da nije nikada bolje izgledala. Lopez je za trening obukla tajice koje su naglasile 'slavnu' guzu i kratki topić koji je 'otkrio' njezine isklesane trbušne mišiće. Jennifer je guzu osigurala na 27 milijuna dolara (oko 170 milijuna kuna) nakon što je 2009. pala dok je pjevala 'Louboutins' na American Music Awardsu. 

Lopez je s Alexom u vezi od početka 2017., a nakon samo par mjeseci veze ga je upoznala s blizancima Emmom i Maximilianom (9), koje ima iz braka s glazbenikom Marcom Anthonyjem (48).

- On je divan muškarac i pravi džentlmen. Osvojio je moju obitelj - kaže Jennifer. Sportaša je lani upoznala i s majkom Guadalupe Rodriguez, a trojac često voli odlaziti na ručak u luksuzni njujorški restoran.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije