Bogatstvo javnih osoba

Lepa Brena je najbogatija na estradi! Evo koliko je teška!

Lepa Brena
Goran Stanzl/PIXSELL
14.02.2021.
u 17:13

Lepa Brena ima više od 16 milijuna dolara. Ona je najprodavanija ženska umjetnica u bivšoj Jugoslaviji koja je prodala više od 40 milijuna ploča

Bogatstvo domaćih i stranih javnih osoba mjeri se milijunima. Mnogi od njih zaslužni su za svoj uspjeh i godinama su kroz karijeru željeli biti sve bolji, ali i bogatiji. Poznata stranica „Celebrity net worth“ zbrojio je svo bogatstvo osoba iz svijeta zabave, sporta i ostalih grana. Rezultate stranice provjerava i potvrđuje tim urednika i poznavatelja industrije. Vrijedno rade na tome da osiguraju da svi njihovi brojevi budu najtočniji, kao i to da informacije o financijama slavnih budu precizne.

Pjevačica Lepa Brena ima više od 16 milijuna dolara. Ona je najprodavanija ženska umjetnica u bivšoj Jugoslaviji koja je prodala više od 40 milijuna ploča. Iako je njeno pravo ime Fahreta Živojinović, poznatija je pod umjetničkim imenom Lepa Brena. Njen debitantski studijski album „Čačak, Čačak“ objavljen je 1982. godine, a do 2013. izdala je ukupno 17 albuma, prenosi Avaz. 

Fahreta Živojinović se također pojavila u nekoliko filmova i televizijskih serija. Glumila je u novogodišnjoj zabavi u Beogradu 2016. zajedno sa Stivenom Sigalom.

Lepa Brena je jako uspješna poslovna žena, ona je zajedno s njenim dugogodišnjim prijateljem Sašom Popovićem osnovala glazbenu imperiju “Grand Production”.

Pjevačica također pametno ulaže svoj novac stoga i ne čudi odakle joj toliko bogatstvo.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije