ODMARA SE

Lejla Filipović pozirala pred obiteljskom vilom i oduševila linijom u crnom badiću

lejla filipović
Foto: Instagram
1/2
29.07.2022.
u 17:20

Lejla se na fotografiji bosonoga spušta s terase prema dvorišnom dijelu, a odjevena u crni bikini preko kojeg je odjenula svileni kaftan zanimljivog printa.

Bivša misica i supruga glumca i voditelja Tarika Filipovića (50), Lejla Filipović (45), podijelila je s pratiteljima fotografiju na kojoj je pozirala na stepenicama ispred obiteljske vile u istarskim Rakovcima. 

Lejla se na fotografiji bosonoga spušta s terase prema dvorišnom dijelu, a odjevena u crni bikini preko kojeg je odjenula svileni kaftan zanimljivog printa. Kaftan prevezan preko struka je dodatno istaknuo njezinu vitku figuru. 

 

 

"Divna Lejla...Dama", "Prekrasna", "Predivna", "Divna", nizali su pratitelji komplimente. 

Lejla je prije nekoliko dana podijelila kako s obitelji uživa u idiličnom Rovinju. Paru su društvo pravili sinovi Dino (19) i Arman (14), a fotografije s ljetovanja s pratiteljima je Lejla podijelila na svojem Instagram profilu. Na prvoj fotki ona i Tarik poziraju kraj mora, a ona je za ovu prigodu odjenula bež majicu i suknju s ljetnim motivima dok se Tarik odlučio za bijele hlače i plavu lanenu košulju.

Podsjetimo, Lejla i Tarik nedavno su ispratili sina Dinu na maturalnu večer koji je za ovu prigodu obukao sivo odijelo i bijelu košulju.

- Naš maturant. Sretno novo poglavlje života - napisala je Lejla koja je zasjala u dugoj crvenoj haljini te dodala hashtag 'ponosno roditelji'. Dodajmo da je Lejla Dinu dobila u svom prvom braku s Dadom Majolijem.

Inače, Tarik i Lejla vjenčali su se na staru godinu 2007. godine te su dva mjeseca kasnije dobili sina Armana.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije