GLAMUROZNO

Lejla Filipović objavila fotografije sa svadbe bh. košarkaša u Dubrovniku o čijoj fešti se još priča

Lejla i Tarik Filipović
Instagram
07.08.2023.
u 08:43

Emina i Jusuf u dobru i zlu neka bude samo dobro…najbolje…Ljubavi, poštovanja i razumijevanja dragi naši, napisala je Lejla u poruci košarkašu Jusufu Nirkiću i njegovoj supruzi Emini

O dubrovačkom vjenčanju bosanskohercegovačkog NBA košarkaša Jusufa Nurkića i njegova izabranica Emine Durić, još uvijek se priča, a uzvanici i tjedan dana nakon svadbe još uvijek na društvenim mrežama dijele fotografije s vjenčanja i pričaju o odličnoj atmosferi i zabavi koju su im mladenci priredili. Među brojnim poznatim uzvanicima na Jusufovom vjenčanju bili su i glumac Tarik Filipović i njegova supruga Lejla koja je podijelila nove fotografije i  dva videa i napisala sljedeću poruku mladencima:

- Predivna dva dana u Dubrovniku…Emina i Jusuf u dobru i zlu neka bude samo dobro…najbolje…Ljubavi, poštovanja i razumijevanja dragi naši. Glamurozno vjenčanje i proslava ovog para u Dubrovniku trajala je dva dana i okupila je poznata imena iz svijeta košarke i estrade, pa su tako ovaj važan dan s Jusufom i Eminom slavili i Dino i Viktorija Rađa, Enis i Sabina Bešlagić, Goran Bogdan i Jovana Stojiljković.

 

 

Par je bračne zavjete razmijenio na tvrđavi Lovrijenac, a dan ranije na terasi Umjetničke galerije u Dubrovniku su također priredili posebno slavlje za svoje uzvanike kojima je tu večer pjevala Amira Medunjanin, a na samoj svadbenoj večeri goste su zabavljali Petar Grašo i Željko Joksimović. 

- Žene kod nas u BiH sve odlučuju - tako da smo se potrudili da njenu želju maksimalno ispunimo i da bude ljepše. Mislim da je ambijent u Dubrovniku i sve što je ovdje je stvarno fenomenalno - rekao je Jusuf za Dubrovačku TV uoči vjenčanja. 

Emina i Jusuf su se upoznali još dok je ona bila studentica u Tuzli, a on igrao za reprezentaciju Bosne i Hercegovine. Durić je diplomirala Farmaceutskom fakultetu i trenutno gradi karijeru u tom području.  Za svoju vezu kažu da je ljubav bila na prvi pogled, a da je ona bila sigurna onog momenta kada je ozbiljnije vidjela njegovu želju da pomaže drugima.

- Čim sam upoznala njegovo srce i dobrotu, ja sam znala da je on onaj pravi. Zadivila me njegova empatija i želja da pomaže ljudima, što se i vidi kroz rad Fondacije 'Jusuf Nurkić' - izjavila je jednom prilikom Emina. 

 

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije