OBJASNILA PRATITELJIMA

Lejla Filipović (44) iskreno progovorila o estetskim zahvatima: Prije 20 godina sam to operirala

09.04.2021.
u 10:33

Supruga Tarika Filipovića, bivša misica, Lejla Filipović na Instagramu je odgovarala na pitanja pratitelja. Lejla se trenutačno nalazi u samoizolaciji pa krati vrijeme na društvenim mrežama. 

Jedno od pitanja bilo je i u vezi s estetskim korekcijama. Naime, poznato je da je Lejla operirala nos još od njezinih dana na izboru ljepote, a sada je to i pojasnila. 

Kazala je kako je nos operirala prije 20 godina. 

'Nos sam operirala prije 20 godina. Nisam to napravila radi devijacije septuma nego isključivo iz estetskih razloga. Nije dirana kost, samo je prednji dio sužen i podignut', napisala je Lejla. 

Inače, Lejla ima 44 godine i još uvijek izgleda odlično. Svaka njezina fotografija na kojoj pozira u kupaćem kostimu izazove veliku pažnju pratitelja, koji joj ne prestaju dijeliti komplimente.  Ovaj put je otkrila i kako održava liniju.

'Zadnjih par godina pazim što jedem, ali nisam nikad bila na dijeti. Poprilično sam neredovita u vježbanju i moram ozbiljno poraditi na tome' rekla je. 

 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije