Neodoljivi humor

Legendarna Audicija ponovno ruši rekorde gledanosti

01.10.2015., Zagreb - Zeljko Nincic, Aleksandar Krstajic i Vladimir Balascak, glumci u predstavi Audicija.  Photo: Boris Scitar/Vecernji list/PIXSELL
25.10.2015.
u 06:15

Legendarna predstava "Audicija" uz neodoljivi spoj sarajevskog humora, smiješnih zgoda i nezgoda glavnih junaka osvaja gledatelje diljem regije. Ta jedinstvena kultna predstava uvukla se publici pod kožu ponajprije zbog specifičnih i karikiranih likova koji će vas nasmijati do suza. Poznati glumac Željko Ninčić, idejni tvorac predstave koji utjelovljuje Marinka, vjeruje da se upravo kroz humor može najlakše odgovoriti na osjetljive teme našeg doba te da je smijeh jedina reakcija koja publiku puni pozitivnom energijom. "Audicija" stoga pruža dvosatnu terapiju smijeha koja izravnava bore na licima, liječi dušu i srce te vraća nadu u bolje sutra, a o njezinoj popularnosti govore i rasprodane predstave u Slavonskom Brodu, Splitu, Zagrebu, Opatiji i Karlovcu. Spektakularnu jubilarnu turneju predstave Željka Ninčića pratite na www.audicijanincic.com, a ulaznice potražite u sustavu Eventim i u dvorani na dan predstave.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije