HRABAR ODABIR

Lana Jurčević prošetala u potpuno prozirnim hlačama ispod kojih su se oslikavale gaćice

17.07.2021.
u 16:31

Lana Jurčević objavila je na Instagramu fotografiju u bijelim prozirnim hlačama i bijelom topu u kojima se pojavila na partiju.

Pjevačica Lana Jurčević (36) putem Instagrama Storyja pokazala je outfit koji je izabrala za jednu zabavu. Odjenula je bijeli komplet koji se sastojao od bijelog topa i  bijelih hlača ispod kojih su se vidjele gaćice.


Kombinaciju je potpunila šarenom torbom i slamnatim šeširom s bijelim trakicama. 

Na Instagramu objavila je i selfie u istoj kombinaciji čime su pratitelji bili oduševljeni.  

'Naša najljepša', 'Predivna', 'Lutko', 'Imaš najljepši osmijeh', 'Te oči', 'Najljepša si', neki su od komentara.  

Podsjetimo, Jurčević i njezini kilogrami posljednjih tjedana postali su tema o kojoj se govori, a koju je i sam pjevačica komentirala. Njezini kilogrami pod povećalo su došli nakon njezinog pojavljivanja na dodjeli nagrade 'Porin'. Tada je Neven Ciganović u jednoj showbiz emisiji prokomentirao kako izgleda da pjevačica ima viška kilograma te da situacija uzrokovana koronavirusom ne utječe dobro na nju. Jurčević je odgovorila videom kojim pokazuje gdje sve ima viška te dodala da se radi o nekoliko kilograma koji nisu problem. Istaknula je i da to uopće nije važno, nego je važno ono što je u glavi.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije