''TO JE UNAPRIJED ZAPISANO''

Lana Jurčević napokon javno progovorila o kćerinu imenu: "Nikad prije nismo čuli za to ime i tim više cijela je priča još posebnija''

26.01.2024.
u 13:24

Lana Jurčević svoje prvo dijete rodila je krajem studenog 2023. godine, a sad je uz fotografije lopoča dala naslutiti koje ime je odabrala za svoju djevojčicu

Pjevačica Lana Jurčević o imenu svoje djevojčice koju je donijela na svijet prošle godine nije javno govorila, no sada je napravila iznimku i uz niz fotografija cvijeta lopoča dala je svojim pratiteljima naslutiti koje je ime odabrala za kćer. 

"Naša curica ima isto ime kao ovaj predivni i čarobni cvijet koji raste iznad vode na jezerima. To smo zapravo saznali tek kasnije, nakon što smo odlučili da će se tako zvati, a toliko sličnosti ima s tim cvijetom i simbolike uz ono što smo prošle nas dvije da je to nevjerojatno…" započela je pa dodala:

"Nikad prije nismo čuli za to ime i tim više cijela je priča još posebnija. Kad sam počela pretraživati na internetu, naježila bih se svaki put kad bih naišla na nešto što ili objašnjava ili samo ime ili cvijet. To je sigurno unaprijed sve određeno i zapisano tamo Gore. Pozdravljamo vas nas dvije i jedva čekamo da se upoznate", objasnila je za kraj.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Lana Jurcevic (@lalana)


"Lota", "Lopoč", "Lotus", "I mi imamo cvijetić", "Lotus", "Ma definitivno Lotus", pogađali su fanovi u komentarima ispod objave.

Podsjetimo, Lana je s partnerom Filipom Kratofilom dobila kćerkicu pred kraj studenog prošle godine. 

Javno je otkrila i da je imala vrlo težak porod, a ispričala je i zašto je tjedne i tjedne provela u bolnici.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije