neočekivano

Kraljica Elizabeta II. otkrila što misli o Harryjevoj vezi s američkom glumicom

princ Harry
Getty, WENN
22.12.2016.
u 09:36

Ovo nismo očekivali. Više nije tajna kako princ Harry ljubi američku glumicu Meghan Markle, koju je publika zapamtila po ulozi u popularnoj seriji "Suits".

Iako golupčići još uvijek skrivaju detalje veze od znatiželjne javnosti, oglasila se stroga baka, kraljica Elizabeta II. te otkrila što misli o novoj vezi svog unuka, i potpuno nas iznenadila.
 
Naime, kraljica je otkrila kako u potpunosti podržava njihovu vezu, jer joj je najbitnije da je Harry voljen, iako još uvijek nije upoznala smeđokosu ljepoticu, što nije nimalo čudno među kraljevskom obitelji, s obzirom da je i vojvotkinja Kate njezine članove upoznala tek nakon 5 godina veze s Williamom, prenosi Index.hr. 

Kako su otkrili njegovi prijatelji, Harry je u glumicu zaljubljen preko ušiju, a neki su otišli korak dalje te čak počeli predviđati zaruke na proljeće.
 
"Meghan je nekoliko puta bila nesigurna u vezu, no polako se privikava da ne otkriva svoje lokacije te šalje poruke putem društvenih mreža, koje bi mogle biti krivo protumačene", prenosi US Weekly.

Navodno joj korisne savjete daje Sophie Trudeau, supruga kanadskog premijera Justina Trudeaua, koja je bilo u vrlo sličnoj situaciji.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?