zatrpani narudžbama

Kraljevski zlatari su na sto muka zbog zaručničkog prstena Meghan Markle

Reuters
10.12.2017.
u 21:41

Zlatar koji je po narudžbi princa Harryja izradio zaručnički prsten za Meghan Markle odbija raditi replike prstena za druge parove, unatoč gomili zahtjeva koji ne prestaju pristizati. 

Stephen Connelly, direktor zlatarske tvrtke Cleave and Company, koja je imala čast izraditi zaručnički prsten za Meghan Markle, izjavio je za Associated Press kako nitko nije očekivao da će prsten izazvati toliku pažnju javnosti, dodajući kako je to za njihovu kompaniju bio 'popriličan šok', prenosi Tportal.hr. 

Zaručnički prsten koji je za svoju voljenu dizajnirao princ Harry napravljen je od žutog zlata, koje ona najviše voli, s velikim dragim kamenom iz Bocvane, gdje su Meghan i princ Harry proveli svoje prve zajedničke dane kao ljubavni par, te s dva manja dijamanta koji su uzeti s nakita njegove majke, pokojne princeze Diane.

Princ Harry izjavio je kako je prsten želio ukrasiti dijamantima iz osobne kolekcije njegove pokojne majke, kako bi ona uvijek bila uz njih na 'ovom ludom putovanju', opisao je princ trenutke zajedničkog života koji ga očekuju s Meghan Markle.

'Nećemo izrađivati replike. Želite li prsten, dizajnirat ćemo za vas drugačiji', odgovorio je 33-godišnji dizajner nakita koji je uz pomoć svog tima osobno radio na dizajnu prstena za kraljevski par te je ujedno i zlatar kraljice Elizabethe II.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije