helikopteri, puške i puno sisa

"Kralj Instagrama" hvali se luksuznim životnim stilom

xycyx
06.01.2017.
u 19:00

"KRALJ Instagrama" Dan Bilzerian zna kako privući pozornost i to redovito čini, a njegov životni stil playboya zaintrigirao je preko 20 milijuna ljudi koji prate njegove objave na toj društvenoj mreži, prenosi Index.hr

Prije nekoliko dana u jednoj snimci objavio je najbolje od svoje 2016. godine, a snimku je već pregledalo preko pet milijuna ljudi. Sve je tu, od "bezbroj" raskošnih ljepotica preko vatrenog oružja do avantura na raznim stranama svijeta.

Bilzerian voli poker, a voli i kocku. Tako se ove godine kladio s biznismenom Billom Perkinsom koji je rekao da Bilzerian neće uspjeti doći na biciklu iz Los Angelesa u Las Vegas u manje od 48 sati. Kao trenera unajmio je, ni manje ni više, Lance Armstronga.

"Kralj Instagrama" pokušava osvojiti i mobilno tržište, a već sad navodno je težak 100 milijuna dolara, piše Daily Mail. Osim što voli poker, suosnivač je "poker rooma" "Victory Poker."

Ključne riječi
dan

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije