MOLIO IH JE DA NE PRIKAŽU

Kontroverzni intervju u kojemu je Diana priznala Charlesovu nevjeru prikazat će se u hit seriji, jedan član obitelji već je užasnut

Reuters
28.10.2021.
u 07:52

Kraljevska komentatorica Margaret Holder kazala je kako će William biti užasnut epizodom, ali i da je čak i princu Harryju biti neugodno nakon što je on potpisao milijunski ugovor s Netflixom.

„Kruna“, najskuplja Netflixova serija, pažnju javnosti privukla je od samih početaka, a trenutno ima četiri sezone. Serija prikazuje svijet kraljice Elizabete II. kroz intiman pristup kako njenim ljudskim, tako i državničkim manama i vrlinama. Iako je palača već ranije objavila kako serija nije zoran prikaz događaja kako su se događali u najpoznatijoj kraljevskoj obitelji, mnogi ipak misle da jest, samo palača ne želi priznati. 

Daily Mail sada piše kako će serija prikazati i veliki kontroverzni intervju princeze Diane i novinara Matina Bashira koji je emitiran na BBC-ju. Naime, u petoj sezoni serije jednu cijelu epizodu posvetit će tom intervjuu i to unatoč zahtjevima princa Williama da se izostave iz njezine radnje.

Inače, u intervjuu je Diana priznala kao u braku nje i princa Charlesa postoji i treća osoba, odnosno Camilla Bowles Parker koja je godinama bila njegova ljubavnica, a danas mu je i službena supruga. Njezin intervju iz 1995. godine prouzročio je jednu od najvećih kriza u britanskoj kraljevskoj obitelji, a njezini sinovi William i Harry nazvali su ga lažnim i smatraju da je pokrenuo niz događaja koji su na kraju doveli i do princezine tragične smrti dvije godine kasnije. Konkretno, mislili su na zanimanje medija koji su je potom pratili gdje god su mogli, pa tako i na dan smrti u Parizu kada su pratili njezin automobil.  "Tvorci serije vide intervju kao ključni trenutak pete sezone i to su uložili velika sredstva, milijune funti", izjavio je izvor anonimni izvor. No, kasnija istraživanja pokazala su kako se Bashir koristio iskrivljenim metodama i lažnim dokumentima kojima je nagovorio princezu na intervju. Kraljevska komentatorica Margaret Holder kazala je kako će William biti užasnut epizodom, ali i da je čak i princu Harryju biti neugodno nakon što je on potpisao milijunski ugovor s Netflixom. 

 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije