Snimljen nakon ucjene

Kontroverzni intervju princeze Diane bit će dio nove sezone serije "The Crown"

Princeza Diana
26.10.2021.
u 19:10

Kako piše magazin Tatler, kontroverzni intervju Martina Bashira s princezom Dianom, u kojem je progovorila o Charlesovoj aferi s Camillom, a za koji je koristio lažne dokumente kako bi je nagovorio na razgovor, naći će se u novoj sezoni serije "The Crown".

Više od 25 godina nakon intervjua s pokojnom Dianom, princezom od Walesa, izvještaj objavljen ove godine je otkrio da je Bashir koristio ucjenu kako bi osigurao gostovanje.

Nakon što je princ William osudio intervju i činjenicu da je uopće emitovan, Netflix će ga "reprizirati" u seriji "The Crown".

Usljed osuđujućih rezultata izvještaja naručenog u studenome 2020. i objavljenog u svibnju ove godine, princ je u izjavi rekao: "Moje je čvrsto mišljenje da ovaj program nema legitimitet i da ga nikada više ne bi trebalo emitirati. To je učinkovito uspostavilo lažnu priču koju su, više od četvrt stoljeća, komercijalizirali BBC i drugi."

The Sun sada izvještava da će Netflixova drama, koja je već izazvala kontroverze zbog svoje interpretacije života princeze Diane, posvetiti cijelu epizodu Bashirovom intervjuu.

Dalje navode da pisci serije smatraju da je buran brak između Charlesa i Diane doveo do njenog intervjua, a posljedice te odluke odredile su njene posljednje mjesece života te u to ulažu ogromna sredstva. "The Crown" ima iskustvo udubljivanja u dijelove historije kraljevske obitelji za koje bi oni voljeli da "počivaju u miru".

Tijekom intervjua s Bashirom Diana je izgovorila sada već zloglasne riječi: "Bilo nas je troje u ovom braku, tako da je bilo malo gužve" – misleći na nju, Charlesa i vojvotkinju od Cornwalla (Camillu Parker Bowles).

Vijest dolazi usred Netflixove potrage za dječakom koji bi igrao 13-godišnjeg Williama, koliko je imao u vrijeme intervjua 1995. godine. Elizabeth Debicki glumi Dianu u predstojećoj seriji, dok je Dominic West dobio ulogu Charlesa, a Olivia Williams ulogu Camille.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije