Nikom nije do glazbe

Koncert Željka Samardžića u Zetri odgođen zbog političke situacije

03.09.2016.
u 08:00

Koncert Željka Samardžića najavljen za 19. studenoga u Zetri, odgođen je zbog nepovoljne političke situacije, priopćili su organizatori, a potvrdio je i sam pjevač. Popularni Mostarac s adresom u Beogradu obećao je da će se koncert sigurno održati, ali iduće godine.

- U dogovoru sa Željkom, odlučili smo otkazati koncert najavljen za 19. studenoga. Procijenili smo da situacija u Bosni i Hercegovini trenutačno nije povoljna za glazbena događanja i velike koncerte. Ljudima u BiH, zbog posljednjih događanja, sigurno sljedećih mjeseci neće biti do glazbe. Zbog toga sam odlučio odustati od koncerta na vrijeme jer nisam spreman na poraze. Bolje je što smo odustali nego da idemo u financijske gubitke - jasan je Drina.

Na velikom koncertu u Sarajevu Samardžić je trebao predstaviti novi album koji će se u prodaji pojaviti na njegov rođendan - 3. listopada.

- Za sada je sigurno da koncert neće biti 19. studenoga, ali će se, naravno, održati iduće godine. Hoće li to biti u Zetri ili nekoj drugoj dvorani, nisam siguran i nije najvažnije.

Mogu samo obećati noć za pamćenje uz moje velike hitove - kazao je Željko Samardžić koji je netom završio svoj ljetni odmor na Jadranu i sljedećih dana radit će na završetku i promociji svoga novog albuma.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije