Obljetnica smrti

Koncert u čast Kemala Montena sutra u Zagrebu

Kemal Monteno
18.01.2016.
u 14:50

Na koncertu će nastupiti pomno birani izvođači koji su bili Kemini bliski suradnici i njegovi bliski prijatelji

U povodu obilježavanja prve obljetnice smrti Kemala Montena u utorak, 19. prosinca u KD Vatroslav Lisinski u 20 sati održat će se koncert pod nazivom Tisuće pahulja bijelih.

Nakon Kemalove smrti, osnovana je Udruga Kemal Monteno, čiji su osnivači obitelj Monteno i obitelj Jusić, s ciljem zaštite Keminog lika i djela te njegovanja uspomena na njega i bogati opus koji je ostavio. Ovaj koncert je ujedno i prvi projekt Udruge, kojim se obilježava prva obljetnica otkako nas je Kemo napustio, a na kojoj će nastupiti pomno birani izvođači koji su bili Kemini bliski suradnici i njegovi bliski prijatelji.

Izvršni producenti koncerta su Paula Jusić  i Đelo jr. Jusić, dok je glazbeni producent Nikša Bratoš čiji će orkestar pratiti sve izvođače na sceni.

Na koncertu će nastupiti: Amir Kazić Leo, Boris Novković, Danijela Martinović, Dražen Žerić Žera, Enes Kišević, Gabi Novak, Halid Bešlić, Hanka Paldum, Haris Džinović, Ismeta Dervoz, Ivana Husar, Jasna Gospić, Luka Bulić, Lyra band, Marija Husar, Max Hozić, Mladen Burnać, Paula Jusić, Rade Šerbedžija, Saša Matić, Tarik Filipović, Tereza Kesovija, Teška Industrija, Zlatan Fazlić Fazla, Željko Bebek i Željko Samardžić.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije