"Vrištimo za Mostar"

Koncert grupe "Silente" u Mostaru

silente
12.12.2015.
u 14:43

Koncert će se održati u okviru akcije "Vrištimo za Mostar" koja je pokrenuta tijekom rujna ove godine. Novac od prodaje ulaznica ide na račun narodne i pučke kuhinje u Mostaru.

Udruga građana Vrisak organizira humanitarni koncert dubrovačkog benda "Silente" koji će se održati u petak, 18. prosinca, u Hrvatskom domu "Herceg Stjepan Kosača" u Mostaru s početkom u 20 sati.

Koncert će se održati u okviru akcije "Vrištimo za Mostar" koja je pokrenuta tijekom rujna ove godine. Novac od prodaje ulaznica ide na račun narodne i pučke kuhinje u Mostaru. Ulaznice se mogu kupiti po cijeni od 5 KM, a na dan koncerta po cijeni od 8 KM.

Prodajna mjesta ulaznica: Hrvatski dom "Herceg Stjepan Kosača", Ured Studentskog zbora Sveučilišta u Mostaru, Ured Unije studenata Univerziteta Džemal Bijedić, Caffe Publika, Caffe bar Forum - Obilaznica Široki Brijeg.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije