NOVOGODIŠNJI PROGRAM

Komentari ne staju! Lepa Brena zgrozila svojim izborom haljine: 'Što je ovo?'

Lepa Brena
Foto: NOVA TV
1/3
01.01.2023.
u 17:38

Brena se pojavila u crnoj haljini preko koje je bilo iscrtano golo žensko tijelo i time na društvenim mrežama pokrenula lavinu komentara.

Pjevačica Lepa Brena (62) jučer se pojavila u novogodišnjem programu Nove TV 'I godina Nova 2023.' gdje je otpjevala nekoliko svojih pjesama, a gledateljima je posebno za oko zapeo njezin izbor haljine. 

Naime, Brena se pojavila u crnoj haljini preko koje je bilo iscrtano golo žensko tijelo i time na društvenim mrežama pokrenula lavinu komentara. Nekima se haljina nije svidjela. 

"Što je ovo?", "Horor", "Zašto?", samo su neki od komentara gledatelja. Neki su dodali i da je crtež na haljini, na kojem se vide gole ženske grudi, "bizaran" i "vrlo neukusan".

 

 

- Ma pusti priče o neukusu, ovo je snažna poruka emancipacije i slobode žena na Balkanu gdje svaka lijepa i uspješna žena preživi linč - jedan je od komentara podrške. 

Inače, u emisiji 'I godina Nova 2023.' osim Brene gledatelji su mogli uživati uz pjesme grupe Vigor, Mejaša, Maje Šuput, Halida Bešlića, Mate Bulića i Jasmina Stavrosa. S bine novogodišnje emisije Nove TV zapjevali su i Jole, Željko Bebek, Neda Ukraden, Lidija Bačić, Miroslav Škoro, Dalibor Brun, Dražen Zečić, a gledatelje su zabavljali i glumci koji su igrali u popularnoj seriji 'Kumovi'.

Ključne riječi

Komentara 1

DU
Deleted user
11:47 02.01.2023.

žena je definitivno u problemu ...

Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije