BEZ PHOTOSHOPA

Koja razlika! Indira skinula ekstenzije i tešku šminku: Jesi li to ti ili Ciganović?

Foto: Instagram
1/3
19.07.2020.
u 18:08

Naime, u zadnje vrijeme sve češće objavljuje fotografije obrađene Photoshopom na kojima baš i ne nalikuje na sebe, pa je mnoge začudilo kako pjevačica izgleda bez šminke.

Pjevačica Indira Levak odmara se u Fažani, a to i potvrđuje video koji je objavila na društvenim mrežama. Skinula je ekstenzije i tešku šminku te se potpuno opustila na plaži. Naime, u zadnje vrijeme sve češće objavljuje fotografije obrađene Photoshopom na kojima baš i ne nalikuje na sebe, pa je mnoge začudilo kako pjevačica izgleda bez šminke.

Foto: Instagram/riley.loudermilk

 - Indiro, jesi li to ti ili Neven Ciganović? - stoji u jednom od komentara pratitelja. Otkrila je kako je njezin suprug Miroslav ostao u Zagrebu gdje se brine za njihove make, koje nazivaju 'djecom'. 

- Muž čuva djecu. Ja razgovaram s galebovima, a on s mačkama - napisala je Indira uz video svojih kućnih ljubimaca, te se našalila kako je kod kuće raspašoj jer muž ne može pokupiti djecu. 

Podsjetimo, Indira ima apartmane u Fažani koje iznajmljuje turistima, te je prije nekoliko mjeseci sve uredila.  

''Apartmani u Fažani su spremni! Tri dana nisam dizala glavu, polizala sve podove, usisala, peglala sama. Počela sam pričati sa zavjesama'', napisala je pjevačica koja je spremna za sezonu, te poduzima sve mjere da bi goste dočekali pospremljeni i dezinficirani prostori u kojima će boraviti. 

'Ako ne bude turista bit će uzaludno peglanje ovih zavjesa, ali ja sam spremna, pa kud puklo da puklo. Uvijek ima nade i optimizma', poručila je Levak. 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije