Dosta je bilo apstinencije:

Kim se ipak vratila na Instagram

cfd
Instagram
04.01.2017.
u 08:56

Kim Kardashian (35) bila je jedna od najmarljivijih zvijezda na Instagramu, a onda se dogodila pljačka u Parizu i starleta je odlučila promijeniti svoj život te prestala objavljivati fotografije na popularnoj društvenoj mreži, prenosi 24sata.hr

 

Instagram | Autor: Instagramfoto: Instagram

 

Ubrzo nakon toga njezin suprug Kanye West (39) završio je u bolnici zbog živčanog sloma, počele su kružiti glasine da su supružnici u jako lošim odnosima te da se razvode, a šuškalo čak i da je Kim svog supruga izbacila s božićne zabave koju je priredila njezina obitelj.

 

foto: Twitter

 

Ipak, ubrzo je uslijedio preokret. Prvo je Kanye prije nekoliko dana na Twitteru objavilo idiličnu obiteljsku fotografiju, a sada je na Instagramu isto učinila i njegova supruga.

 

- Obitelj - napisala je u opisu 'fotke' na kojoj pozira s reperom i njihovo dvije djece - North (3) i Saintom (1), a ista je oduševila njezine pratitelje koji su ju nagradili s gotovo milijun i pol lajkova.

Ključne riječi
kim

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije