‘Velike male laži’

Kidman pila tablete za bolove nakon agresivnih scena seksa

Foto: Promo
1/2
09.06.2017.
u 09:47

Kidman je otkrila da je pila tablete za bolove nakon agresivnih scena seksa sa svojim TV suprugom koji je u seriji zlostavlja.

Nicole Kidman (49) u HBO-ovoj seriji ‘Velike male laži’ glumi zlostavljanju kućanicu. Po izlasku iz studija nakon snimanja imala je po tijelu prave modrice jer su se i ona i njen kolega Alexandar Skarsgård uživjeli u ulogu. 

- Došla sam kući i vjerojatno još pod dojmom snimljenih scena nisam mogla kontrolirati nakupljeni bijes, pa sam dohvatila kamen i razbila staklo. Nikad to inače ne radim - rekla je glumica. Najteže joj je bilo snimiti jednu posebno agresivnu scenu seksa nakon koje je zbog povreda bila tablete protiv bolova, piše 24sata.hr. 

- Poslije jedne scene osjećala sam se poniženo i ljuto. Ležala sam na podu u donjem rublju nakon što me Alexandar bacao po sobi. Nisam se mogla ni ustati - ispričala je Nicole kojoj je jako bitno, kaže, vjerno odigrati ulogu zbog teme zlostavljanja o kojoj bi se trebalo češće pričati. 

Glumac Skarsgård je nakon potresnih scena uvijek sjeo kraj Nicole i pokušao s njom u detalje pričati o tome kako se osjećaju, a na kraju svakog razgovora bi se zagrlili. 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije